Privatlivs- og cookiepolitik hos Skafte

Skafte A/S respekterer behovet for beskyttelse af personoplysninger.
Som udbyder på markedet for præisolerede rørsystemer og dobbeltvæggede rørsystemer og tanke til brug for olie/kemi/medicinal industrien, vil vi behandle personoplysninger i forskellige sammenhænge. Vi behandler kun de personoplysninger, som er nødvendige ved brug af vores services.

Skulle du have nogle spørgsmål til nedenstående er du velkommen til at rette henvendelse til os på:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Besøg på Skafte A/S’ hjemmeside

Ved at benytte vores hjemmeside giver du samtykke til, at Skafte A/S må indsamle og bruge personoplysninger som anført nedenfor.
Vi forbeholder os retten til at ajourføre vores politik om beskyttelse af personoplysninger. Ændringer vil blive bekendtgjort her.
Kan du ikke acceptere disse betingelser, beder vi dig venligst om at forlade hjemmesiden.

Når du besøger hjemmesiden vil nogle oplysninger om dig, såsom din IP-adresse, tidspunktet for dit besøg og din adfærd på hjemmesiden blive indsamlet, hvilket blandt andet sker ved brug af cookies. Læs vores cookiepolitik her.

Når vi i Skafte A/S skal levere en ydelse til en kunde vil vi i denne forbindelse behandle personoplysninger om vores kontaktperson i samarbejdsforholdet. Personoplysninger som navn og kontraktoplysninger behandles for at kunne opfylde en aftale og herunder for at kunne ekspedere en ordre. Det samme sker, når vi er i kontakt med vores leverandører samt andre samarbejdspartnere med det formål at drive virksomhed og yde de services, der efterspørges.

Personoplysningerne vil ikke blive delt med andre uden der bliver informeret herom.

Vi deler oplysninger, der indsamles i forbindelse med dit besøg på hjemmesiden, med de samarbejdspartnere, som hjælper os med at lave vores hjemmeside. Oplysningerne deles alene til statistiske formål, så vi kan optimere din oplevelse på hjemmesiden. Vi deler ikke disse oplysninger med andre.

Vi opbevarer oplysningerne så længe der er behov for det, men dog maksimalt i et år.

Kunder og samarbejdspartnere

Vi opbevarer oplysningerne i vores CRM system i op til tre år efter samarbejdsforholdets afslutning, i visse tilfælde dog længere, hvis konkrete behov tilsiger det.

Dine rettigheder

Du har til enhver tid ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi har indsamlet om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har også ret til at gøre indsigelse mod vores indsamling og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Du har desuden ret til at få korrigeret dine personlige oplysninger, hvis der er behov for det og du har ret til at kræve oplysninger begrænset eller slettet.

Er du utilfreds med behandlingen af dine personoplysninger, kan du rette henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Du kan også vælge at klage til Datatilsynet, der har følgende kontaktoplysninger: Datatilsynet, Borgergade 28, 5. sal, 1300 København K. Telefonnummer + 45 33 19 32 00. Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Hjemmeside: www.datatilsynet.dk

Hvem er vi?

Denne hjemmeside er ejet og drevet af Skafte A/S, Erritsø Møllebanke 35, 7000 Fredericia, der også er dataansvarlig for oplysninger indsamlet her på siden.

Lovvalg og værneting

Benyttelsen af denne hjemmeside er undergivet dansk ret. Tvister, der vedrører eller udspringer af benyttelsen af denne hjemmeside skal afgøres af danske domstole ved Skafte A/S’ hjemting.

Denne politik er opdateret i maj 2018.

Skafte AS benytter cookies til at optimere din brugeroplevelse, tekniske funktionaliteter og trafikmåling. Ved brug af siden, accepterer du brugen af cookies.
Læs vores cookiepolitik her Ok